Thunderstruck II slot – fantasy med nordiska gudar

Microgamings Thunderstruck II slot levererar ett episkt fantasyäventyr inspirerat av den nordiska mytologin. Läs vad vi tycker om denna populära spelautomat!

Superhjältefilmerna inom Avengers- och Thor-serierna har gjort nordiska gudar hetare än någonsin. Marvels Thor och Loki – på svenska Tor och Loke – orsakar splittringar bland fansen. Vem av dem är coolast?

Thunderstruck II slot från Microgaming gestaltar allt det som är häftigt med gudarna i den nordiska mytologin. Tack vare ett genomtänkt system med free spins är alla gudarna i spelet coola och kraftfulla.

Det gör ju inte frågan om vilken av gudarna som förtjänar mest respekt och beundran lättare.

Spelautomaten Thunderstruck II har fem hjul och tre rader. Symbolerna på spelplanen är de klassiska 9 till A och sedan de för spelet unika gudasymbolerna. Bonusspelen utgörs av wilds och scatter – här talar vi om bonusspel som är lika mäktiga som Tors hammare Mjölner.

När du får scatter och går vidare till free spins måste du göra ett ödesdigert val. Ska du välja valkyrian, Loke, Oden eller Tor? De olika nivåerna med freespins låses successivt upp under spelet och med tiden kommer du kunna möta de fyra gudomliga karaktärerna.

Wilds finns både på den ordinarie spelplanen och i bonusspelen med free spins. I det vanliga spelet är den inte kopplad till en särskild symbol. Den slumpas fram och dyker upp på ett eller flera av de fem hjulen.

Wildsymbolerna kan aldrig ersätta scatter i spelet. Men de andra symbolerna kan förvandlas till wilds och därmed göra det lättare för dig att få en vinnande kombination i Thunderstruck II slot. När wilds ger en vinnande kombination dubblas vinsten.

Vi tackar aldrig nej till ett fantasyäventyr i sann mytologisk anda. Det gör att vi har provat en hel del spel med temat. Av alla de slots online som är inspirerade av nordisk mytologi – eller av mytologi överhuvudtaget – tycker vi att Microgamings Thunderstruck II är en av de absolut bästa.